Nordicyachtcharter Ring oss Maila oss

HOS OSS KAN DU HYRA YACHT I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

M/Y Merceditas är båtcharter i Stockholms skärgård när den är som bäst. Vi erbjuder privatpersoner och företag skärgårdskryssningar på en av Stockholms finaste charterbåtar. Luta dig tillbaka och njut av 23 meter total elegans. Upplev en känsla av blankpolerat krom i kombination med högsta komfort.
Önskar ni lunchkryssning eller en middagskryssning erbjuder vi förstklassig meny och buffé, för upp till 24 sittande matgäster. Allt givetvis från prima råvaror. Med mångårig erfarenhet av båtcharter och båtuthyrning kan vi lova personlig service och komfort av högsta klass.
Välkomna till oss på Nordic Yacht Charter!

BÅTCHARTER I STOCKHOLM OCH SKÄRGÅRDEN

Välkomna ombord på den klassiska skönheten Merceditas för en upplevelse av högsta klass. Vår mångåriga erfarenhet och vår personals personliga service skapar de perfekta förhållandena för er att chartra en båt i skärgården.

Trots sin rymd och ovanliga komfort, kan Merceditas ta sig in i de små hamnarna och vikarna. Detta innebär att vi med enkelhet kan skräddarsy båtchartern efter era önskemål.

CHARTRA VÅR BÅT, M/Y MERCEDITAS:

 • Båtcharter i skärgården för upp till 32 personer med mat och dryck.

 • Upp till sex övernattande gäster i tre dubbelhytter med dusch & wc.

 • Transfer till och från skärgårdens attraktioner eller privata destinationer.

 • Bröllop ombord, från vigsel till bröllopsfest för upp till 24 sittande matgäster inomhus. Vid större sällskap kan ytterligare 8 personer sitta till bords i styrhytten, som angränsar till salongen.

 • Möte, konferens eller företagsevent i Stockholms skärgård – ta med dina kunder/anställda på en tur där ni får uppleva Stockholm från dess vackraste sida.

 • Läktarplats vid båttävlingar och andra arrangemang.

BÅTTURER & PRISER

Vart kan man åka och vad kostar det? Välj ett av våra paket eller planera din egen personliga kryssning i Stockholms skärgård.

BOKING AV BÅTCHARTER

Sänd in din båtcharterförfrågan till oss. Välj mellan dagstur, kvällstur eller varför inte göra guldkantad entré med vackra M/Y Merceditas?

MÅNADENS MAT

Vår mångåriga erfarenhet ger oss möjlighet att tryggt hjälpa er sätta samman en kryssning i Stockholm med middag, alternativt göra en kortare kryssning i skärgården med lunch. Vi är också det perfekta valet för er som önskar en välkomponerad buffé eller Afternoon Tea.

Kontakta oss för en fullständig meny och eventeulla frågor/allergier.

LAX CARPACCIOSKAGENTOAST
KALV CARPACCIO
HEMMAGJORD GLASSKYCKLINGSALLAD
SMÖRGÅSTÅRTA
PRISER FÖR BÅTCHARTER I STOCKHOLM

 • BÅTHYRA: Kontakta oss för offert

 • LUNCHKRYSSNING: Minimum 3 timmars bokning.

 • MIDDAGSKRYSSNING: Minimum 4 timmars bokning.

 • TRANSPORTER: Räknas från vår hemmahamn (Strandvägen Stockholm city) och åter till hemmahamn. Minimum 3 timmars debitering.

 • DYGNSHYRA: (24 timmar)
  För längre charter kontakta oss för offert.

  Moms tillkommer med 6 % på priserna ovan.


Kontaka oss

Vi finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor, eller vill ha förslag på idéer inför
nästa kundevenemang, sommarfest eller säljkonferens.
Vi lämnar givetvis offert på ditt arrangemang. 
Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in